Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Федор Бімба призначений заступником голови Берегівської РДА

Федор Бімба призначений заступником голови Берегівської РДА

Федор Бімба призначений заступником голови Берегівської РДА
12 серпня голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка представив керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації свого заступника – Бімбу Федора Ференцовича. – Федір...

12 серпня голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка представив керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації свого заступника – Бімбу Федора Ференцовича.

ВІДЕО ДНЯ

– Федір Ференцович – це людина досвідчена, яка є відмінним фахівцем, а тому за підтримки колективу я переконаний, що йому вдасться виконати всі поставлені завдання – відмітив Іштван Шімонович, а також побажав новопризначеному заступнику плідної праці та досягнення поставлених результатів у роботі.

Довідково: Бімба Федір Ференцович народився 13 серпня 1965 року, громадянин України, має вищу освіту, у 1989 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю "Угорська мова та література" та здобув кваліфікацію – філолог, викладач угорської мови та літератури. У 1991 році вступив до Інституту підвищення кадрів СБ України і в 1992 році йому присвоєно кваліфікацію – офіцер з вищою спеціальною освітою. З листопада 1983 року до листопад 1985 року проходив строкову службу в Збройних Силах.

Реклама

Трудовий шлях Федір Ференцович розпочав кореспондентом у районній газеті “Карпатиігазсо”, а з лютого 1991 року до червеня 2013 року служив на посадах офіцерського складу СБ України. 2011 році до 2013 рік радник голови Берегівської районної адміністрації на громадських засадах. З липня до серпеня 2013 року працював кореспондентом районної газети – “Вісник Берегівщини”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно