Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Правий сектор відповів на звинувачення Закарпатського УБОЗу

Правий сектор відповів на звинувачення Закарпатського УБОЗу

Правий сектор відповів на звинувачення Закарпатського УБОЗу
Групу бійців Правого сектору Закарпаття, яка поверталася в Ужгород для короткого перепочинку між бойовими операціями в зоні АТО, вночі 12 серпня 2014 року було обстріляно та затримано працівниками...

Групу бійців Правого сектору Закарпаття, яка поверталася в Ужгород для короткого перепочинку між бойовими операціями в зоні АТО, вночі 12 серпня 2014 року було обстріляно та затримано працівниками міліції неподалік м.Стрий. Як з'ясувалося пізніше, група працівників Львівського УБОЗу та екс-Беркуту влаштувала засідку та очікувала на повернення бійців Добровольчого Корпусу із зони бойових дій. Замовлення цієї "спецоперації" надійшло від керівництва Закарпатського УМВС.

ВІДЕО ДНЯ

Вже зранку керівництво МВС відрапортувало про затримання "організованої злочинної групи" із великою партією зброї та вибухівки. Насправді, як вже було зазначено вище, працівниками міліції із застосуванням вогнепальної зброї було здійснено напад на бойовий підрозділ ДУКу, який їхав в Ужгород в короткотермінову відпустку після виконання ряду бойових завдань. На рахунку групи більш як 10 бойових виходів, в тому числі вилазок в тил ворога та розвідувальних операцій як самостійно так і у взаємодії із підрозділами ЗСУ та іншими добровольчими підрозділами.

Проте, керівництвом Львівського та Закарпатського УМВС було організовано своєрідний "теплий" прийом героям. Вночі, близько першої години, по автомобілям групи було відкрито вогонь, що змусило їх зупинитися, а потім жорстко було затримано. Наразі відомо про побиття одного із хлопців, наслідком якого є розбита голова.

Реклама

На сайті МВС оприлюднено звинувачення патріотів-добровольців в організації злочинного угрупування та переправленні партії зброї із зони АТО, хоча насправді йде мова переважно про особисту зброю, яка легально зареєстрована.

Невже кабінетні полковники вважають, що добровольці воюють газовими балончиками та гумовими кийками із озброєними до зубів, в тому числі бронетехнікою, терористами? В той час, як добровольчі підрозділи всіма правдами і неправдами озброюються, в основному за рахунок здобутої в боях трофейної зброї, тиловими загонами міліції затримуються та роззброюються бойові групи. На чию чашу ллють воду ці "правоохоронці"?

Реклама

Штаб Першого батальйону Добровольчого Українського Корпусу вимагає від керівництва МВС негайного звільнення наших бійців та повернення їм зброї. Винуватців та організаторів цієї провокації має бути покарано та відправлено до зони АТО, де вони зможуть довести свій професіоналізм у боротьбі із справжнім ворогом.

Слава Україні!

Прес-служба Правого Сектору Закарпаття

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно