Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські прикордонники затримали "мандрівників" до Франції

Закарпатські прикордонники затримали "мандрівників" до Франції

Закарпатські прикордонники затримали "мандрівників" до Франції
Минулими вихідними прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів. «Непроханих гостей», які намагались незаконно подолати...

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону на кордонах зі Словаччиною та Угорщиною затримали чергових незаконних мігрантів.

ВІДЕО ДНЯ

«Непроханих гостей», які намагались незаконно подолати українсько-словацьку межу, виявили на Перечинщині прикордонники відділу «Новоселиця». Спочатку, прикордонним нарядом було затримано двох чоловіків, а згодом, силами оперативної групи, ще трьох їхніх спільників, серед яких одна жінка. Як буває, зазвичай, у схожих випадках, документів при собі правопорушники не мали. Зі слів затриманих, по двоє з них є вихідцями з Сенегалу та Гвінеї, ще один – з Кот-д’Івуару. Найстаршому 31 рік, наймолодшому – 22. Усі «мандрівники» прямували до Франції.

На деякий час компанію їм складе ще один виходець з Африки, якого затримали прикордонники відділу «Чоп» на однойменній станції. Справа в тому, що чоловік слідував до Угорщини потягом «Москва-Будапешт», а для перетину кордону намагався використати закордонний паспорт громадянина Франції, який належить іншій особі. Згодом «псевдофранцуз» зізнався, що є вихідцем з Камеруну.

Реклама

Для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушників було доставлено до підрозділів, наразі встановлюються їхні особи. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно