Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На День Незалежності у Перечині мають намір розгорнути прапор України довжиною 100 метрів

На День Незалежності у Перечині мають намір розгорнути прапор України довжиною 100 метрів

На День Незалежності у Перечині мають намір розгорнути прапор України довжиною 100 метрів
У райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення у районі заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності...

У райдержадміністрації відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення у районі заходів з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці Незалежності України, яке провів голова державної адміністрації Микола Грубий.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє Перечинська РДА.

Про заходи, які планується провести, учасників зібрання докладно поінформувала керівник апарату державної адміністрації Надія Девіцька. Вона зокрема повідомила, що 23 серпня відбудеться церемонія урочистого підняття Державного Прапора України, покладання квітів до пам’ятних знаків видатним діячам українського державотворення, борцям за незалежність України, вручення грамот і подяк, молебні за Україну та Український народ.

Реклама

Голова Закарпатської обласної організації «Лемківщина» Василь Мулеса також запропонував провести презентацію синьо-жовтого стягу в районному центрі, довжина якого сягатиме 100 метрів, а ширина 1,5 метрів. Після чого прапор буде передано у музей міста. Планується розгорнути полотнище центральною вулицею Перечина.

Визначено та надано відповідні доручення присутнім щодо організації відзначення державних урочистостей, про хід виконання яких буде заслухано на наступному засіданні.

Реклама

Підбиваючи підсумки засідання, Микола Грубий зауважив на тому, що цьогорічне відзначення найважливіших державних свят має відбутись на високому патріотичному рівні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно