Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Іршавщина відправила жителям звільнених від терористів населених пунктів Донбасу продукти харчування

Іршавщина відправила жителям звільнених від терористів населених пунктів Донбасу продукти харчування

Іршавщина відправила жителям звільнених від терористів населених пунктів Донбасу продукти харчування
У зв'язку з критичною ситуацією на сході України, жителі звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей потерпають від відсутності води, електроенергії, природнього...

У зв'язку з критичною ситуацією на сході України, жителі звільнених від терористів населених пунктів Донецької та Луганської областей потерпають від відсутності води, електроенергії, природнього газу. Чи не найбільша проблема – нестача продуктів харчування. На сьогодні в кожній області України проходять масові акції підтримки та надання допомоги учасникам АТО та мешканцям східних регіонів.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпаття теж не лишилось осторонь. Зокрема і на Іршавщині підприємства, приватні підприємці, фермерські господарства та жителі району активно долучилися до збору допомоги у вигляді харчів, що є життєвонеобхідною потребою. До складського приміщення райдержадміністрації були звезені продукти тривалого терміну придатності, а це мука, крупи, макарони, сало, олія, різні солодощі, консерви та інше.

Керівництво району щиро вдячне всім, хто з небайдужістю віднісся до прохання та вклав свою долю в цю благородну справу. Особливе спасибі жителям с. Заріччя, які в чималій кількості поповнили вантаж свіжими овочами, крупами, цукром, кондитерськими виробами та іншим.

Реклама

У п’ятницю ця допомога була відправлена в обласний центр, де, в свою чергу, вже буде організована відправка до місця призначення спільним вантажем з усіх районів Закарпаття.

Іршавська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно