Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратура під час перевірки Великобичківської сільської ради знайшла порушення

Прокуратура під час перевірки Великобичківської сільської ради знайшла порушення

Прокуратура під час перевірки Великобичківської сільської ради знайшла порушення
За результатами проведеної у Великобичківській селищній раді перевірки, встановлено порушення при прийнятті рішень про зміну цільового призначення земельної ділянки. Відтак, за фактом зловживання...

За результатами проведеної у Великобичківській селищній раді перевірки, встановлено порушення при прийнятті рішень про зміну цільового призначення земельної ділянки. Відтак, за фактом зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки було розпочато кримінальне провадження (ч. 2 ст. 364 КК України), повідомив прокурор Рахівського району Віктор Кузан.

ВІДЕО ДНЯ

Як встановлено, начальник управління Держкомзему, неналежно виконуючи свої службові обов’язки, не перевірив рішення сесії Великобичківської селищної ради «Про затвердження проекту зміни цільового використання земельної ділянки», а також те, що сама земельна ділянка знаходиться за межами зазначеного населеного пункту затвердив державний акт на право власності вказаної землі.

Проте в подальшому вказане кримінальне провадження ухвалою Рахівського районного суду закінчено у зв’язку із закінченням строку давності.

Реклама

Відтак прокуратура Рахівського району, відстоюючи інтереси держави, в особі Рахівської РДА звернулася з позовною заявою до суду, в якій вимагає визнати недійсним рішення Великобичківської селищної ради ІV скликання від 2005 року та скасувати державний акта на право власності на земельну ділянку загальною площею 0,40 га.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно