Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Грозний: "Полтавчани боротимуться за четверте місце"

Грозний: "Полтавчани боротимуться за четверте місце"
"Говерла не може виграти у Ворскли вже 10 років. Незручний суперник, майстерна команда, кваліфікована. Вони були швидше, організованіше. Ворскла посилилася, ми тільки зібрали команду", - сказав...

"Говерла не може виграти у Ворскли вже 10 років. Незручний суперник, майстерна команда, кваліфікована. Вони були швидше, організованіше. Ворскла посилилася, ми тільки зібрали команду", - сказав керманич закарпатців.

ВІДЕО ДНЯ

"Хотіли зіграти щільно в середині поля, не хотіли, щоб від Дедечка йшли передачі. В першому таймі нам треба було реалізовувати свої моменти після стандартів. У другому таймі Ворскла була більш агресивна. Нам треба вичавлювати максимум з того, що маємо".

"Ворскла сильно зіграла з Шахтарем і Динамо, дивився обидві ці гри і згоден з Луческу, що полтавчани будуть і можуть боротися за четверте місце. Тому я сказав команді, щоб обіграти Ворсклу, треба стрибнути вище голови. Добре, що 0:0, не пропустили, а то по чотири голи пропускали ".

Реклама

"Закономірний результат сьогодні. Обидві команди хотіли виграти. Але кожне очко в скарбничку теж дорогого коштує", - наводить слова В'ячеслава Грозного сайт телеканалу Xsport.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно