Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Друга домашня нічия "Говерли" у новому чемпіонаті

Друга домашня нічия "Говерли" у новому чемпіонаті
Чергова домашня гра ужгородської "Говерли" завершилася нічиєю. Ще одним автором спільної мирової є полтавська "Ворскла". Для полтавчан гіршого початку сезону не бажати. Мало того, що сезон...

Чергова домашня гра ужгородської "Говерли" завершилася нічиєю. Ще одним автором спільної мирової є полтавська "Ворскла".

ВІДЕО ДНЯ

Для полтавчан гіршого початку сезону не бажати. Мало того, що сезон розпочався зустрічами з грандами, та ще й смерть президента клубу зіпсувала настрій усьому колективу. Утім, нульовий доробок у турнірній таблиці мотивував підопічних Василя Сачка перемогти саме в Ужгороді.

"Говерла" ж стала головним ньюзмейкером трансферного вікна тижня, адже до складу ужгородців потрапив орендований голкіпер Максим Коваль. Він же сьогодні був на стражі воріт господарів.

Реклама

Перша половина зустрічі характеризувалась домінуванням закарпатської команди. Навіть могли відкрити рахунок у зустрічі. Навіть цілою командою не вдалось влучити у ворота Олександра Богуша, колишнього партнера по команді Максима Коваля.

У другій сорокап'ятихвилинці полтавчани гостріше атакували, однак ніякого результату це не давало. Серед гостей активним можна було вважати Санжара Турсунова, який і намагався створити пожежу біля воріт Максима Коваля.

Реклама

На 73 хвилині ужгородець Максим Фещук вийшов у штрафний майданчик, утім, від його ноги сфера пройшла у декількох сантиметрах від стійки. Опісля команди догравали матч.

Говерла — Ворскла 0:0

Говерла: Коваль, Люлька, Акакпо, Тудосе, Хомин, Степанюк (Райчевич, 79), Павленко, Ягодинскіс, Трухін, Шацьких (Панфілов, 85), Фещук

Реклама

Ворскла: Богуш, Сапай, Є. Ткачук, Чеснаков, Пердута, А. Ткачук, Дедечко, Кривошеєнко (Скляр, 46), Громов, Турсунов, Янузі (Ковпак, 63)

Попередження: Ягодинскіс, Тудосе, Люлька, Трухин, Райчевич — Громов

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно