Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові помпезно не святкуватимуть День міста

У Виноградові помпезно не святкуватимуть День міста
З особливим піднесенням виноградівці очікували наближення свята і фестивалю "Кришталеві грона". Ось і зараз наші читачі вже цікавляться: "Яким буде День міста? Та й загалом чи плануються якісь...

З особливим піднесенням виноградівці очікували наближення свята і фестивалю "Кришталеві грона". Ось і зараз наші читачі вже цікавляться: "Яким буде День міста? Та й загалом чи плануються якісь святкові заходи, враховуючи ситуацію в державі?" Отож, ці питання переадресували заступнику міського голови Василю Ціцею.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією, наданою ним, цьогоріч у День міста в парку Перені проведення масових гулянь не планується. Причина очевидна – в зв'язку з ситуацією в нашій державі. Конкурсна програма фестивалю "Кришталеві грона" проводитиметься на базі Виноградівського державного коледжу. Там же, а не в парку Перені, відбуватиметься й підведення підсумків фесту та нагородження переможців. Звісно ж, ні помпезні урочистості, ні масові гуляння в нинішніх умовах, коли на Сході країни гинуть наші співвітчизники, недоречні.

А до впорядкування міста, його загального прибирання напередодні святкового дня престольного празника міська рада просить долучитися й городян.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно