Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери з обласного центру відвідали переселенців зі Сходу

Міліціонери з обласного центру відвідали переселенців зі Сходу

Міліціонери з обласного центру відвідали переселенців зі Сходу
Не є таємницею, що закарпатський край став тимчасовим притулком для переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрі буремних подій. Наші краяни об’єднують свої зусилля для допомоги у...

Не є таємницею, що закарпатський край став тимчасовим притулком для переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрі буремних подій. Наші краяни об’єднують свої зусилля для допомоги у життєзабезпеченні наших співгромадян зі Сходу.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородські міліціонери не стали винятком і долучилися до цієї загальногромадської допомоги вимушеним переселенцям, які у пошуках мирного життя змушені були залишити свої домівки й тікати світ за очі від жахів і явної небезпеки, що чатувала на них у їхньому рідному краї.

Навідуючись до кожної такої родини, правоохоронці переймаються їхнім дозвіллям, спілкуються з ними, з’ясовують, чим можуть стати у нагоді, надають їм посильну допомогу. Адже піклування й небайдужість до долі наших співгромадян зі Сходу - це в першу чергу прояв людяної позиції міліціонерів.

Реклама

Через працівників міліції жінки з дітьми на руках, яким довелося покинути свої рідні домівки в пошуках мирного життя, висловлюють вдячність закарпатцям.

До прикладу, жителька Донецької області зі сльозами на очах розповіла: «Кілька днів тому приїхала сюди. В Ужгороді вже кілька місяців проживає моя донька, яка змушена була покинути наше рідне місто через війну. Ми дуже вдячні ужгородцям за дах над головою. У вас люди доброзичливі, вони нас дуже гарно прийняли. Завдяки їх турботі ми маємо все необхідне для життя. А головне – почуваємося у безпеці. Сподіваюся, що найближчим часом на Сході України пануватиме мир і спокій, й ми матимемо можливість повернутися до рідних домівок».

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородське МВ УМВС

Міліціонери з обласного центру відвідали переселенців зі Сходу – 01
Міліціонери з обласного центру відвідали переселенців зі Сходу – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно