Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У минулому році 19 закарпатців постраждали від работоргівлі

У минулому році 19 закарпатців постраждали від работоргівлі
Про це повідомила під час сьогоднішньої презентації соціальних роликів «Не продавай себе!» голова Закарпатського громадського жіночого об’єднання «Веста» Інна Сабадош. Так, минулого року шестеро...

Про це повідомила під час сьогоднішньої презентації соціальних роликів «Не продавай себе!» голова Закарпатського громадського жіночого об’єднання «Веста» Інна Сабадош.

ВІДЕО ДНЯ

Так, минулого року шестеро закарпатців отримали від Міністерства соціальної політики статус постраждалих від торгівлі людьми. Усі вони проходили жертвами в одній кримінальній справі. Всього ж постраждалих від работоргівлі закарпатців у 2013 році було 19, однак інші або не захотіли проходити всю процедуру набуття статусу, або неправильно заповнили необхідні документи.

За першу половину 2014 року жоден закарпатець статусу жертви торгівлі людьми не отримав жоден житель області, однак наразі триває розгляд ряду кримінальних справ котрі стосуються саме цієї проблеми.

Реклама

– 65 % постраждалих не звертаються нікуди, оскільки бояться осуду, презирства та навіть переслідування. Вони просто не хочуть розголошувати ситуацію, в якій вони опинилися. Особливо це стосується жінок та молодих дівчат, які опинилися у сексуальному рабстві, – пояснила пані Сабадош.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно