Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті проживають 733 переселенці зі Сходу України

На Закарпатті проживають 733 переселенці зі Сходу України
Про життя біженців на Закарпатті йшлося під час відеоконференції з регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів...

Про життя біженців на Закарпатті йшлося під час відеоконференції з регіональними штабами з питань соціального забезпечення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції. Нарада пройшла під головуванням Віце-прем`єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимира Гройсмана.

ВІДЕО ДНЯ

Станом на 4 серпня у Закарпатській області зареєстровано 955 громадян, які приїхали із тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. З них 733 осіб – з Донецької і луганської областей і 222 – з АР Крим. За час роботи регіонального штабу розглянути 398 заяв та звернень з надання допомоги.

Усі громадяни, котрі звернулися до регіонального штабу, забезпечені тимчасовим житлом.

Реклама

Робота регіонального та районних (міських) штабів на сьогоднішній день здійснюється в цілодобовому режимі. Працює «гаряча» телефонна лінія - 61-22-20 з надання роз’яснень громадянам стосовно можливості отримання соціальної підтримки за місцем тимчасового перебування на території Закарпатської області.

Як зазначив під час наради Віце-прем`єр-міністр Володимир Гройсман, сьогодні, окрім вирішення поточних питань, пріоритетним завданням є забезпечення належних умов проживання тимчасово переміщених осіб у осінньо-зимовий період.

Реклама

Прес-центр Закарпатської ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно