Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За незаконні перевірки 19 службовців з Міндоходів Закарпаття притягнуто до відповідальності

За незаконні перевірки 19 службовців з Міндоходів Закарпаття притягнуто до відповідальності

За незаконні перевірки 19 службовців з Міндоходів Закарпаття притягнуто до відповідальності
Дотримання вимог податкового законодавства та законодавства з питань захисту конституційних засад підприємницької діяльності службовими особами Головного управління Міндоходів в області та його...

Дотримання вимог податкового законодавства та законодавства з питань захисту конституційних засад підприємницької діяльності службовими особами Головного управління Міндоходів в області та його територіальних підрозділів, в тому числі при застосуванні штрафних санкцій, за ініціативою органів прокуратури області було предметом перевірки у поточному році.

ВІДЕО ДНЯ

За наслідками їх проведення та на усунення вказаних порушень, внесено 15 подань, до відповідальності притягнуто 19 посадових осіб.

Крім цього, упродовж року на телефон «гарячої лінії» до прокуратури області надійшло кілька повідомлень з питань захисту конституційних засад підприємницької діяльності від неправомірних посягань службових осіб ГУ Міндоходів в області.

Реклама

За результатами їх розгляду, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 366 КК України за фактом службового підроблення акту перевірки службовими особами Міндоходів в області. Досудове розслідування проводиться слідчим відділом прокуратури області.

Також, прокуратурою області проведено перевірку дотримання вимог податкового законодавства при здійсненні органами Міндоходів в області контрольних повноважень, якою встановлено окремі порушення щодо прийняття необґрунтованих висновків за їх результатами.

Реклама

На усунення виявлених порушень, керівництву Головного управління Міндоходів в Закарпатській області внесено подання, з вимогою притягнення винних осіб до відповідальності.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно