Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Києві вбили закарпатця, який відстоював прокремлівські погляди і наполягав на союзі з Росією

У Києві вбили закарпатця, який відстоював прокремлівські погляди і наполягав на союзі з Росією

У Києві вбили закарпатця, який відстоював прокремлівські погляди і наполягав на союзі з Росією
Днями, близько 3-ї години ночі, до Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від мешканця села СофіївськаБорщагівка, що на Київщині, про те, що по вулиці Щасливій ходить...

Днями, близько 3-ї години ночі, до Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від мешканця села СофіївськаБорщагівка, що на Київщині, про те, що по вулиці Щасливій ходить невідомий чоловік і просить про допомогу.

ВІДЕО ДНЯ

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група. Як з’ясували правоохоронці, пізно ввечері двоє найманих робітників за місцем тимчасового проживання розпивали алкогольні напої. Чарка за чаркою і між заробітчанами виникла суперечка з приводу суспільно-політичної ситуації в країні.

Мешканець Закарпатської області, 44-річний чоловік, відстоював проросійські погляди, наполягав на союзі з Росією. А уродженець Чернігівської області, будучи палким прихильником Майдану, не витримав морального тиску, схопив господарську косу і наніс декілька колото-різаних поранень в шию свого супротивника. Коли прийшов до тями та усвідомив невиправне, вибіг на вулицю і почав благати, щоб хтось з сусідів викликав міліцію.

Реклама

Правоохоронці на місці події затримали 44-річного підозрюваного та доставили до відділення міліції, де він зізнався у скоєному вбивстві.

Наразі слідчим відділом Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство)Кримінального кодексу України. Підозрюваний, якому загрожує позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років, знаходиться під вартою. Триває досудове слідство.

Реклама

ВЗГ ГУМВС України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно