Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородка відмовилась від мрії усіх моделей

Ужгородка відмовилась від мрії усіх моделей
Молода і прекрасна ужгородка Евеліна Самсончик розірвала трирічний контракт з Будинком моди CHANEL. Цікаво, що дівчина сама виступила ініціатором розриву – Будинок моди не відпустив дівчину на...

Молода і прекрасна ужгородка Евеліна Самсончик розірвала трирічний контракт з Будинком моди CHANEL.

ВІДЕО ДНЯ

Цікаво, що дівчина сама виступила ініціатором розриву – Будинок моди не відпустив дівчину на навчання, але ж вона закінчує 4 курс університету і їй потрібно здавати державні іспити. Зваживши всі за і проти, Евеліна зробила ставку на своє навчання й освіту, позбувшись того, про що інші манекенниці не сміють навіть мріяти, адже відомо, що Карл Лагерфельд у своєму житті такий контракт підписував всього три рази: з французькою акторкою Кароль Буке, британською моделлю Кейт Мосс та з нашою Евеліною Самсончик. Контракт Евеліни повинен був діяти ще як мінімум два роки. Ужгородка була улюбленицею дизайнера, який створив для неї новий стиль.

Зазначимо, що сторони не стали виносити сміття з Будинку моди. Криків у пресі, взаємних звинувачень, що знищують, не було. Навпаки і одна і друга сторона розповіли як їм добре співпрацювалось, та все минуло. Хоча, думаю, що все одно чутки, і версії, як це зазвичай буває у люблячому плітки світі моди, будуть рости. Та лишимо пліткарям їхню «чорну роботу» і побажаємо нашій землячці успіхів у всьому, за щоб вона не бралася.

Реклама

Анна Рішко

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно