Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Газета "Панорама Плюс Бізнес" представила свій туристичний путівник (ФОТО)

Газета "Панорама Плюс Бізнес" представила свій туристичний путівник (ФОТО)

Газета "Панорама Плюс Бізнес" представила свій туристичний путівник (ФОТО)
Презентація проекту відбулась днями в прес-центрі «Панорама». Розповісти про черговий проект від «Панорама Медіа Груп» зголосився один із авторів проекту журналіст Іван Гарагонич. За його словами,...

Презентація проекту відбулась днями в прес-центрі «Панорама». Розповісти про черговий проект від «Панорама Медіа Груп» зголосився один із авторів проекту журналіст Іван Гарагонич.

ВІДЕО ДНЯ

За його словами, туристичний путівник «Відпочинок» був надрукований у львівському видавництві «Полі» тиражем дві тисячі примірників. В ньому були зібрані найцікавіші пропозиції відпочинку на Закарпатті.

«Аудиторія рекламодавців, які побажали розмістити рекламу власного закладу на шпальтах нашого путівника, вражає. Ми охопили практично все Закарпаття, оскільки подали інформацію про комплекси відпочинку в Свалявському, Тячівському, Мукачівському, Виноградівському, Міжгірському, Рахівському та Хустському районах. Нам вдалось запропонувати на вибір читачеві не тільки вже звичні всім готелі та санаторії, а й справжні родзинки нашого краю – садиби та міні-готельні комплекси відпочинку», - розповідає один з авторів проекту.

Реклама

Як відзначав Іван Гарагонич, туристичний путівник розповсюджуватиметься по всій території Закарпаття. Над цим зараз працює кур’єрська служба видання.

Варто відзначити, що туристичний путівник став другим в серії спеціальних випусків газети «Панорама Плюс Бізнес». На початку літа видання вже порадувало своїх читачів «Весільним путівником кращими закладами Закарпаття».

Реклама
Газета "Панорама Плюс Бізнес" представила свій туристичний путівник (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно