Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Берегівський дитсадок №16 найближчим часом ремонтуватимуть

Берегівський дитсадок №16 найближчим часом ремонтуватимуть
Багатьох мешканців вул. Мужайської хвилює подальша доля садочка №16. Справа в тому, що дошкільний навчальний заклад через вкрай критичний стан був тимчасово закритий для проведення повної...

Багатьох мешканців вул. Мужайської хвилює подальша доля садочка №16. Справа в тому, що дошкільний навчальний заклад через вкрай критичний стан був тимчасово закритий для проведення повної реконструкції. Ситуацію ускладнює невтішний економічний стан країни, через що роботи тягнуться вже півтора року.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Берегівський міський голова Золтан Баб'як.

Для вияснення подальшої долі садка 3 серпня за ініціативою молодої мами Юлії Рішко відбулись збори з незначною кількістю мешканців району, у яких взяли участь заступник міського голови Людмила Токар, головний бухгалтер управління освіти Марія Баткі, завідувач ДНЗ №16 Кателін Баран, депутати міської ради Світлана Чирибан та Віталій Антіпов.

Реклама

Обурення серед батьків викликали чутки щодо продажу дитячого садка. Так ось, згідно з законами України заклади освіти категорично не підлягають продажу та не допускається зміна їхнього профілю.

Як пояснила Марія Баткі, за 2013 та 2014 роки міським та обласним бюджетом на ДНЗ було виділено 1 561 800 грн, з них казначейством оплачено всього 398 192 тис. грн.

Реклама

В той же час було запропоновано всім присутнім оглянути вже виконану роботу, а це зокрема новий дах, встановлені пластикові вікна та двері, а головне, повністю оновлені стіни, які були з великими тріщинами, а подекуди навіть нахилені в сторону.

Однак на садок та його територію ще чекає чималий обсяг роботи.

"Хочу наголосити, що за планами міської ради оновлений дошкільний заклад стане взірцем для інших садочків.

Реклама

Ми розуміємо стурбованість батьків, яким доводиться щодня відводити дітей до інших садочків. Окрім того наповненість дитячих груп значно перевищують норму. Берегову вкрай необхідно відкрити садок №16, який вміщатиме 8 груп. Саме тому міська рада докладатиме усіх зусиль для того, щоб відкрити дитсадок."

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно