Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Водії не винні в їх бідах", – правоохоронці про обурених жінок, які блокували дорогу Берегово-Мукачево

"Водії не винні в їх бідах", – правоохоронці про обурених жінок, які блокували дорогу Берегово-Мукачево

"Водії не винні в їх бідах", – правоохоронці про обурених жінок, які блокували дорогу Берегово-Мукачево
4 серпня о 19.30 жінки району «Чігосуг» (Чопівка) Берегова блокували тамтешній пішохідний перехід автодороги, що з’єднує Берегово та Мукачево, в знак протесту проти часткової мобілізації. Обурене...

4 серпня о 19.30 жінки району «Чігосуг» (Чопівка) Берегова блокували тамтешній пішохідний перехід автодороги, що з’єднує Берегово та Мукачево, в знак протесту проти часткової мобілізації.

ВІДЕО ДНЯ

Обурене жіноцтво на запитання про причини перекриття руху переповідало вже відомі історії про те, як чоловіків «витягують з ліжка» та насильно ведуть у військкомат (при цьому жодне конкретне прізвище назвати не могли), про нахабних відпочивальників зі сходу. Нарікали протестувальниці і на те, що потрібно мобілізовувати не тільки дітей простих громадян, а й багатіїв, вимагаючи чесного механізму мобілізації, без виключень. Загалом жінки кожні 5–10 хв. пропускали по декілька автівок, черга з яких постійно зростала. Водіїв автомобілів такий захід відверто обурював, адже багато з них поспішали на потяг у Мукачево, або ж везли із собою маленьких дітей. Змушена була чекати свою чергу і маршрутка, повна як дорослих пасажирів, так і малих.

Через деякий час після початку протесу на місце події приїхали правоохоронці, які спробували жінок переконати не блокувати рух, адже водії не винні в їх бідах. Також представники міліції намагалися влаштувати частіший пропуск автівок. Однак навіть після початку зливи з блискавками протест продовжувався.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно