Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гандбольний клуб "Карпати" поїхав тренуватись на Драгобрат

Гандбольний клуб "Карпати" поїхав тренуватись на Драгобрат
Розпочалась дорога з рідного спортзалу в Ужгороді, де із 7-ї ранку дівчати збирали спортивний інвентар, який буде необхідний в тренувальному процесі. Приємним сюрпризом стала присутність на НТЗ...

Розпочалась дорога з рідного спортзалу в Ужгороді, де із 7-ї ранку дівчати збирали спортивний інвентар, який буде необхідний в тренувальному процесі.

ВІДЕО ДНЯ

Приємним сюрпризом стала присутність на НТЗ олімпійської чемпіонки з гандболу, Ніни Гецко, яка зможе поділитися із дівчатами секретами власного успіху, та стане прикладом для наслідування, а у важку хвилину зможе змотивувати гандболісток, для покращення спортивних результатів.

Мандруючи закарпатськими шляхами неможливо непомітити побут та архітектуру, яка в кожному населеному пункті відрізняється від наступного. Виноградники, цілющі джерела та термальні води, фруктові сади та густі ліси, все це можна побачити проїжджаючи Ужгородським, Мукачівським, Іршавським, Хустським, Тячівським та Рахівським районами в напрямку на Драгобрат.

Реклама

Родзинкою подорожі стала дорога через "Царське село" - село Нижня Апша (Тячівський район), де складається враження, ніби кожен мешканець села намагається перевершити сусіда в розкішності свого будинку.

До речі, команда вже не вперше проводить НТЗ на території біосферного заповіднику, тому серед місцевого населення є багато вболівальників.

Реклама

Гандбольний клуб "Карпати"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно