Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В.о. міського голови Ужгорода написав заяву на звільнення

В.о. міського голови Ужгорода написав заяву на звільнення
Мітингувальники біля Ужгородської міської ради змусили в.о. міського голови Віктора Щадея написати заяву на звільнення. Таку ж заяву написав керуючий справами міськвиконкому Олександр...

Мітингувальники біля Ужгородської міської ради змусили в.о. міського голови Віктора Щадея написати заяву на звільнення. Таку ж заяву написав керуючий справами міськвиконкому Олександр Волосянський.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, конфлікт тимчасової міської влади із ужгородцями загострився після звільнення директорів чотирьох комунальних підприємств. При цьому причини звільнення ніхто не назвав, а самі керівники вважають це політичним рішенням. Учора, 31 липня, біля ЖРЕР № 5 його працівники мітлами вигнали Олександра Волосянського, який приїхав забирати документи. Зустрітися зі Щадеєм люди намагалися учора, але змогли лише сьогодні зранку.

Підписавши заяву про звільнення, в.о. міського голови визнав свою неправоту. Його відставку ще має розглянути міська рада. Сам Щадей пообіцяв, що у випадку голосування за його звільнення він не буде цього оскаржувати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно