Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Нелегальних мігрантів з Азії затримали на Ужгородщині

Нелегальних мігрантів з Азії затримали на Ужгородщині
Вісім візитерів із «теплих» країв, серед яких були громадяни Сирії, В′єтнаму та Палестини, намагались дістатись через Закарпаття до Західної Європи. Працівники міліцейського відділу по боротьбі з...

Вісім візитерів із «теплих» країв, серед яких були громадяни Сирії, В′єтнаму та Палестини, намагались дістатись через Закарпаття до Західної Європи.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники міліцейського відділу по боротьбі з торгівлею людьми отримали оперативну інформацію про те, що група нелегальних мігрантів з країн Азії намагається перейти через український кордон.

Увечері співробітники ВБЗПТЛ УМВС спільно з прикордонниками відділу прикордонної служби «Ужгород», працівниками ДІМ Ужгородського МВ та Ужгородського РВ УМВС в ході проведення оперативно-розшукових заходів на околиці с.Сторожниця Ужгородського району виявили та затримали групу нелегальних мігрантів в кількості восьми осіб, серед яких була одна жінка. Жодних документів при собі затримані не мали. Троє з них назвались громадянами Сирії, четверо - В'єтнаму та один – палестинцем.

Реклама

Ця група нелегалів рухалась у напрямку державного кордону до прикордонного знаку, що розташований на околиці с.Сторожниця, та мали намір незаконно перетнути державний кордон України до країн Європейського Союзу з метою пошуку кращих умов проживання.

Затриманих нелегалів доставили у відділ прикордонної служби Ужгорода для проведення фільтраційних заходів та складання адміністративно-процесуальних документів. Яким чином нелегали з далеких країв дісталися Закарпаття і хто їм у цьому сприяв, з′ясовують правоохоронці.

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно