Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Архітектори обіцяють здивувати ужгородців проектом реконструкції ЗОШ №3 (ВІДЕО)

Архітектори обіцяють здивувати ужгородців проектом реконструкції ЗОШ №3 (ВІДЕО)

Архітектори обіцяють здивувати ужгородців проектом реконструкції ЗОШ №3 (ВІДЕО)
В Ужгороді продовжується ремонт школи №3 з поглибленим вивченням англійської мови. Ця школа, як і більшість будівель району Галагоф залишилися у спадок від чеських архітекторів. Та вже багато років...

В Ужгороді продовжується ремонт школи №3 з поглибленим вивченням англійської мови. Ця школа, як і більшість будівель району Галагоф залишилися у спадок від чеських архітекторів. Та вже багато років поспіль будівля потребувала реконструкції. Кошти на це вдалося знайти тільки тепер, а проектанти пообіцяли здивувати всіх наприкінці роботи.

ВІДЕО ДНЯ

Школа №3 Ужгорода знаходиться на набережній Незалежності – майже в центрі міста. Однак вигляд будівлі більш як десятиліття залишав бажати кращого. Наразі вже кілька місяців триває реконструкція будови за сприяння Україно-чеського фонду Височини та Закарпаття, адже історично ця школа була ювілейною сотою в реформі Томаша Масарика.

Спершу проектанти розробили 4 варіанти вигляду фасаду, наразі зупинились на двох, один із яких мають обрати містобудівна рада та відділ архітектури. Вирішується й питання з освітленням фасаду. Для цього планують використовувати світильники новітнього зразка. За пропозицією Володимира Чубірка освітлення мають розробити в дусі патріотизму. На разі ж підготовчі роботи у школі тривають.

Реклама

До початку навчального року в планах завершити основні ремонтні роботи, аби не заважати навчанню дітей. Втілення ж проекту зовнішнього вигляду будівлі – одразу після його схвалення.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно