Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Говерла – Карпати: нічийний початок нового сезону

Говерла – Карпати: нічийний початок нового сезону
Карпатське дербі – кращої реклами для цього матчу не придумаєш. Тим паче, якщо це початок сезону. Особливо інтригуючим воно було і цьогоріч, адже уболівальники не знали, як провели команди міжсезоння...

Карпатське дербі – кращої реклами для цього матчу не придумаєш. Тим паче, якщо це початок сезону. Особливо інтригуючим воно було і цьогоріч, адже уболівальники не знали, як провели команди міжсезоння і що всередині колективів відбувалось.

ВІДЕО ДНЯ

Ситуація в Україні та фінансова складова вплинули на склади обох колективів. Особливо постраждав ужгородських клуб, адже його покинули усім добре знайомі Ле Таллек, Буяльський, Балафас, Кочіш, Нікулае та деякі інші гравці. У львів'ян взагалі відбулась зміна наставника – замість Олександра Севидова клуб очолив хорват Ігор Йовічевич, який донедавна опікувався молоддю галицького клубу. Це і додало інтриги до сьогоднішнього поєдинку і заплутало карти, адже фаворита неможливо було визначити.

На старті зустрічі команди притирались одна до одної. Утім, вже на 15 хвилині Максим Шацьких продемонстрував те, що він може навчити багатьох, як правильно пробивати стандарти. Іменитий гравець закарпатців відкрив рахунок у матчі, майстерно влучивши у ворота галичан. Схожий шанс знову був в узбека, та стійка врятувала зелено-білих. Протягом першого тайму “Карпати” не змогли навіть дійти до воріт Олександра Надя.

Реклама

У другій сорокап'ятихвилинці леви грали гостріше і зуміли двічі відзначитись. Спочатку на 60 хвилині Худоб'як п'ятою віддав на Пучківського, і останній низом зрівняв рахунок, а подвоїв рахунок словенець Грегор Балажиц, який головою послав сферу у ворота Надя після навісу з кутового знову ж таки Ігоря Худоб'яка.

Та перевага гостей кудись зникла, і цим ужгородці скористались. Румунський новачок Александру Тудосе відновив паритет вражаючим голом-красенем – 2:2.

Реклама

“Говерла” могла і вирватись уперед, адже Муртаз Даушвілі небезпечно сфолив на Максимі Фещуку. І арбітру залишилось лише показати перед грузином червону картку. Небезпечний штрафний не вдалось реалізувати. 2:2 – і команди розпочинають сезон без трагізму.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно