Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді тривають зйомки цікавого туристичного проекту "Закарпаття згори" (ВІДЕО)

В Ужгороді тривають зйомки цікавого туристичного проекту "Закарпаття згори" (ВІДЕО)

В Ужгороді тривають зйомки цікавого туристичного проекту "Закарпаття згори" (ВІДЕО)
Цієї п’ятниці в Ужгороді гарну погоду використовували по максимуму. Окрім Найт-райду та кількох цікавих відкриттів, у місті тривали зйомки цікавого проекту «Закарпаття згори». Цей туристичний...

Цієї п’ятниці в Ужгороді гарну погоду використовували по максимуму. Окрім Найт-райду та кількох цікавих відкриттів, у місті тривали зйомки цікавого проекту «Закарпаття згори».

ВІДЕО ДНЯ

Цей туристичний проект, який здійснюється безкоштовно силами і засобами людей, захоплених дуже особливим хобі – конструюванням та пілотуванням скоро побачить світ. А наразі зйомки відбувалися довкола Кафедрального Греко-католицького Хрестовоздвиженського собору та у центральній частині міста.

Як розповів співорганізатор проекту, проректор УжНУ та туризмознавець, професор Федір Шандор, вже відзнято дуже багато цікавого матеріалу. Особливість зйомок у тому, що вони здійснюються камерою GoPro з борту квадрокоптера, керованого з землі. Власник такого обладнання – мукачівець Юрій Рєзвий каже, що воно досить коштовне. Вартість квадрокоптера, камери та системи контролю – понад 15 тисяч гривень, утім саме така ціна забезпечує високу якість зйомок, абсолютну керованість літальним апаратом і, як наслідок – високий рівень кінцевого продукту, який вже не за горами і дозволить потенційним туристам презентувати Закарпаття з дуже незвичної точки зору.

Реклама

Ми поспостерігали за процесом зйомок – і що тут скажеш? Прольоти між вежами собору та підльоти до дзвонів просто вражають! А сам продукт вже мусить бути вже точно чимось неймовірним.

Олександр Попович

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно