Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чужі автомагнітола та парфуми спокусили жителя Великоберезнянщини

Чужі автомагнітола та парфуми спокусили жителя Великоберезнянщини

Чужі автомагнітола та парфуми спокусили жителя Великоберезнянщини
Автівку, що стояла припаркованою ще з вечора на одній із автозаправочних станцій на Перечинщині, ласий на чуже майно чоловік пригледів заздалегідь. Адже власник систематично залишав свого...

Автівку, що стояла припаркованою ще з вечора на одній із автозаправочних станцій на Перечинщині, ласий на чуже майно чоловік пригледів заздалегідь. Адже власник систематично залишав свого чотирьохколісного друга на заправці, а сам пішки йшов на роботу. Цього вечора, як і завжди, він залишив автомобіль на території АЗС і був переконаний, що вранці знайде своє майно цілим та непошкодженим. Адже територія заправки вважається найбільш безпечним місцем для стоянки автомобілів: тут тобі і працівники заправки, і камери відеоспостереження.

ВІДЕО ДНЯ

Але злодій на це не зважив. Він зламав замок на дверцятах автомобіля з боку водія, демонтував магнітолу. Побачив у салоні флеш-карту та флакон парфумів, які теж для чогось йому знадобилися. Все добро переклав до свого автомобіля та ще й бензином розжився, адже з бензобаку обкраденого авто зникло десять літрів пального. Після чого сів у власний автомобіль та поїхав.

Загальна сума заподіяних матеріальних збитків становила понад тисячу гривень. Міліція розпочала пошуки зловмисників і за короткий час було встановлено, хто і яким чином «обчистив» автомобіль.

Реклама

Наразі жителю Великоберезнянщи оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Проводяться всі необхідні слідчі дії, а справу невдовзі буде направлено до суду.

Прес-служба УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно