Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У селі Дротинці переймаються реконструкцією дитячого садка

У селі Дротинці переймаються реконструкцією дитячого садка
Про необхідність виділити фінансування на завершення реконструкції навчального закладу керівник облдержадміністрації зазначив під час візиту у с. Дротинці Виноградівського району у вівторок, 22...

Про необхідність виділити фінансування на завершення реконструкції навчального закладу керівник облдержадміністрації зазначив під час візиту у с. Дротинці Виноградівського району у вівторок, 22 липня.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні населений пункт потребує дитячий садок щонайменше на 300 місць. Кілька років тому розпочалися роботи з реконструкції дитячого садка в с. Дротинці, та вже близько 2-х років нічого не реконструюють.

- За попередніми підрахунками, для завершення робіт потрібно близько 3-х млн. грн. На сьогоднішній день, враховуючи, ту ситуацію, яка є в нашій країні, надзвичайно важко буде профінансувати ремонт. Та, якщо у нас буде така можливість, при розподілі вільних залишків з обласного бюджету ми віднайдем близько 500-700 тис. грн., щоб вже відновити будівельні роботи, а наступного року – завершити, - зазначив Валерій Лунченко.

Реклама

Об’єкт включено до пріоритетних регіональних інвестиційних проектів, що в першочерговому порядку передбачається фінансувати за рахунок державного бюджету у 2014 році.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно