Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Під час благодійного концерту збиратимуть кошти на підтримку закарпатських військовослужбовців

Під час благодійного концерту збиратимуть кошти на підтримку закарпатських військовослужбовців

Під час благодійного концерту збиратимуть кошти на підтримку закарпатських військовослужбовців
Сьогодні, о 18:00, на площі Театральній відбудеться анонсований раніше концерт за участю громадської організації «Народна філармонія», учасниками якої є відомі в Україні виконавці: Гурбан Аббасов,...

Сьогодні, о 18:00, на площі Театральній відбудеться анонсований раніше концерт за участю громадської організації «Народна філармонія», учасниками якої є відомі в Україні виконавці: Гурбан Аббасов, Раїса Недашківська, Фемій Мустафаєв, Леся Горова, Ірина Кириліна, Володимир Гонський, Руслана Лоцман і гурт «Горлиця».

ВІДЕО ДНЯ

«Подібні концерти ми даємо по всій Україні. На сьогоднішній день – уже понад 60. Абсолютно всі зібрані кошти передаємо військовим тих областей, у яких виступаємо. А ще їздимо з концертами до військовослужбовців для піднятття їхнього бойового духу», – зазначила Руслана Лоцман.

Закарпатські волонтери виготовили інформаційні стенди, які можна буде побачити під час дійства. На одному з них зображений екіпірований солдат і вказана вартість кожного необхідного йому елементу амуніції, адже переважна більшість людей навіть не уявляють, що потрібно військовому і скільки це коштує. А кожна річ, при певних обставинах, може врятувати людині життя. Інший стенд містить інформацію про зібрані і витрачені кошти, а також фотозвіт про акції, що відбувалися і про те, що хлопці на передовій дійсно отримали попередню допомогу.

Реклама

«Кожен із закарпатців має зрозуміти, що йдеться не про «якогось там» військового, а про його родича, сусіда, однокласника, колегу по роботі. Сьогодні ми не можемо дозволити собі бути байдужими. Сьогодні треба перестати тицяти пальцями і звинувачувати у стані речей того чи іншого політика із минулої чи теперішньої влади. З цим ми розберемося потім, після перемоги. А зараз потрібно об’єднатися, адже, як звучить улюблене наше гасло, РАЗОМ — СИЛА!», – каже волонтер Наталія.

Під час заходу відбудеться розгортання великого державного прапора України, передача перших двох проданих із благодійного інтернет-аукціону ( http://ukrtoloka.com.ua/ )картин їх новим власникам, виступ представника військкомісаріату. І очікується виступ родичів хлопців, котрі учора повернулися із місячного полону терористів.

Реклама

Нагадуємо, всі кошти збиратимуться виключно у добровільному порядку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно