Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Велика Копаня – село не тільки близнюків, а й двійників (ВІДЕО)

Велика Копаня – село не тільки близнюків, а й двійників (ВІДЕО)

Велика Копаня – село не тільки близнюків, а й двійників (ВІДЕО)
Виявляється Велика Копаня на Виноградівщині село не тільки близнюків, а й двійників. Є тут і свої голівудські зірки і боси радянської номенклатури. Живе в Копані і вождь всіх народів – Сталін....

Виявляється Велика Копаня на Виноградівщині село не тільки близнюків, а й двійників. Є тут і свої голівудські зірки і боси радянської номенклатури. Живе в Копані і вождь всіх народів – Сталін. Портретна схожість із Кобою вражаюча, навіть звички чоловіка подібні. Їх він і продемонстрував в українському фільмі “Толока”, де зіграв найжахливішого тирана ХХ століття.

ВІДЕО ДНЯ

Без кітеля та кашкета, зате з люлькою в лівиці та кульгаючи зустрічає нас неабихто – а сам Йосип Віссаріонович. Мирон Іваняс як дві краплі води схожий на Сталіна. Щоправда, характер у нього зовсім протилежний та й у заслання ще нікого не відправив. Проте деякі звички все таки подібні: курить Мирон Миронович без упину.

Раз чи двічі чоловік вигравав конкурс двійників. Навіть дружина бачить у ньому генералісимуса. Зовнішня схожість ніколи не приносила дивідендів. Проте, рік тому його запросили в столицю на кастинг до фільму Михайла Ільєнка “Толока”, де чоловік мав зіграти самого себе. Роль пана Мирона хоч і була епізодичною, втім його запам’ятали всі учасники проекту. Не вірили, що чоловік не професійний актор. Фільм “Толока” алегоричний переказ Шевченківської “Катерини” – історія про плинність часу та одвічні людські цінності. Свою роль у стрічці копанський Сталін не перебільшує, і думає про подальшу акторську кар’єру.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно