Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через ДТП на Мукачівщині на лікарняному ліжку опинилось шість постраждалих

Через ДТП на Мукачівщині на лікарняному ліжку опинилось шість постраждалих

Через ДТП на Мукачівщині на лікарняному ліжку опинилось шість постраждалих
Про додаткові обставини страшної аварії, що сталась сьогодні неподалік Ракошина за участі одразу трьох транспортних засобів - рейсового автобуса, трактора та легковика - повідомляє У ДСНС у...

Про додаткові обставини страшної аварії, що сталась сьогодні неподалік Ракошина за участі одразу трьох транспортних засобів - рейсового автобуса, трактора та легковика - повідомляє У ДСНС у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

В У ДСНС повідомляють: повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Київ-Чоп біля с. Ракошино надійшло в оперативно-рятувальну службу Мукачівського району сьогодні о 10:02.

Внаслідок ДТП зіткнулися три транспортні засоби: «Шевроле-Авео» під керуванням 36-річного мешканця м. Ужгород, маршрутний автобус «Еталон», що виконував рейс «Рахів-Ужгород» та трактор марки «DEUTZ-FAHR», що належить одному з сільськогосподарських товариств Мукачівщини.

Реклама

За попередніми даними, у бік Мукачева рухався трактор, за ним авто марки “Шевроле”, а по зустрічній смузі рухався пасажирський автобус. Під час обгону трактора водій легковика не розрахував швидкість та дистанцію до зустрічного транспорту. Як наслідок, автомобіль зіткнувся з автобусом. Далі автівку розвернуло й вона потрапила під колеса трактора. Маршрутний автобус, у якому окрім водія було ще 28 пасажирів, відкинуло в сторону, де він злетів у кювет.

Внаслідок ДТП водій та два пасажири «Шевроле» (усі мешканці м. Ужгород) загинули на місці, ще шістьох пасажирів автобуса з політравмами різного ступеню важкості було госпіталізовано до Мукачівської центральної районної лікарні.

Реклама

Вилучення тіл загиблих з понівеченого авто проводили мукачівські рятувальники. Також бійці ДСНС на місці проведення аварійних робіт забезпечували пожежну безпеку.

Детальні обставини автотрагедії з’ясовуються.

У ДСНС України у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно