Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Журналісти знайшли матір тієї самої закарпатки, яка розповідала про звірства Нацгвардії України (ВІДЕО)

Журналісти знайшли матір тієї самої закарпатки, яка розповідала про звірства Нацгвардії України (ВІДЕО)

Журналісти знайшли матір тієї самої закарпатки, яка розповідала про звірства Нацгвардії України (ВІДЕО)
Журналісти знайшли маму та односельчан скандально відомої Галини Пишняк, яка розповідала російському телеканалу, що нібито бачила на власні очі звірства Нацгвардії України. За останні два дні...

Журналісти знайшли маму та односельчан скандально відомої Галини Пишняк, яка розповідала російському телеканалу, що нібито бачила на власні очі звірства Нацгвардії України.

ВІДЕО ДНЯ

За останні два дні мережа Інтернет «вибухнула» від кількості запитів на відео-сповідь Ганни Пишняк (Астапенко). Уродженка селища Сойми, що на Міжгірщині, зі сльозами на очах розповідала про те, як катують дітей та жінок «безщадні тварюки» з української армії. А зараз жінка боїться за своє життя та за дітей.

Журналісти виїхали до села Сойми на Міжгірщині та поспілкувалися з місцевими жителями. Як стверджує секретар сільської ради Ганна Глеба, брати і сестри Галини Пишняк (Астапенко) патріотично налаштовані та турбуються про ситуацію в Україні. Мати ж, Олена Юріївна, навіть не знала про те, що сталось і чому всі так багато розпитують її про доньку.

Реклама

За 15 років відсутності у рідному селі пані Галина сильно змінилася. А жителі, які нещодавно приїхали на Міжгірщину, взагалі її не знають. Одразу мати не зовсім зрозуміла що до чого і розмовляла досить спокійно. Але коли камера вимкнулась, вона розхвилювалась і розплакалась.

– Сини працюють за кордоном, вони бояться, що через ці події в них будуть проблеми і робота стане неможливою. Я впевнена, що моя донька, якою б вона не була, такого б сама не зробила. Це або агітація та підкуп з боку російських ЗМІ, або негативний вплив чоловіка, – сказала Олена Астапенко.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно