Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Звільнених з полону закарпатців невдовзі привезуть додому

Звільнених з полону закарпатців невдовзі привезуть додому
Трьох ужгородських солдат, яких місяць тому ополченці взяли в полон і вчора звільнили - невдовзі привезуть додому. Про це розповів закарпатський нардеп Валерій Пацкан, який очолює комітет з прав...

Трьох ужгородських солдат, яких місяць тому ополченці взяли в полон і вчора звільнили - невдовзі привезуть додому. Про це розповів закарпатський нардеп Валерій Пацкан, який очолює комітет з прав людини у Верховній Раді.

ВІДЕО ДНЯ

- Я найближчим часом хочу довести це до завершення логічного. Хлопці потрапили до госпіталю, до лікарні. День-два підлікуються і я найближчим часом привезу цих хлопців на Закарпаття, - сказав Валерій Пацкан. - Велика дяка і шана тим нашим військовим, хто займався обміном. Дасть Бог, коли в Україні закінчиться війна всі будуть знати їхні прізвища тому, що зараз перед ними стоїть завдання звільнити ще наших військовополонених, вони кожен день в перемовинах, кожен день намагаються витягнути якомога більше наших хлопців з полону".

Народний депутат додав, що телефоном уже встиг поспілкуватися з полоненими. Їхній стан не найкращий, але жити будуть:

Реклама

- Не можу сказати, що в них настрій піднесений, але хлопці раді, що все ж таки, я розумію, є нотка в голосі, що вони вже не в полоні, вже у наших військових. Керівник наших військових запевнив, що з ними все гаразд, є поранення, легкі поранення. Всі закарпатські хлопці отримали легку контузію після того як був підірваний їхній БТР".

Родичі звільнених солдат також говорили з ними тільки по телефону. Кажуть, солдати, як і у житті, неговіркі - дуже таємничі, нічого не розповідають. Чекають поки вже вернуться додому.

Реклама

Нагадаємо, 17-го червня закарпатці потрапили у засідку до терористів біля міста Щастя на Луганщині. Майже місяць хлопці провели в ув'язненні представників ЛНР.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно