Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська облрада виділила 200 тисяч гривень на ремонт Берегівського ДНЗ №16

Закарпатська облрада виділила 200 тисяч гривень на ремонт Берегівського ДНЗ №16

Закарпатська облрада виділила 200 тисяч гривень на ремонт Берегівського ДНЗ №16
Вчора, 11 липня, під час засідання 33-ї позачергової сесії Берегівської міської ради серед інших питань розглядали бюджетні та слухали депутатські запити і звернення. Так, депутат Сайков Тіберій...

Вчора, 11 липня, під час засідання 33-ї позачергової сесії Берегівської міської ради серед інших питань розглядали бюджетні та слухали депутатські запити і звернення.

ВІДЕО ДНЯ

Так, депутат Сайков Тіберій звернув увагу на автобусну зупинку біля римо-католицької церкви, де тепер уже розміщено пішохідний перехід. На його думку, це стоянка аварійно-небезпечна, оскільки через автобуси пішоходи не завжди бачать автівки, коли переходять дорогу. Також прозвучав запит з проханням створити комісії для врегулювання питань із укладання договорів про водопостачання та вивіз сміття. Йшлося і про потребу переглянути всі документи з продажу земельної ділянки на Сечені, 10 Берегівському об’єднанню ринків і магазинів «Сільгосппродукти».

Також виступив представник спортбази «Закарпаття» депутат Валерій Боровський щодо тиску на базу з боку колишніх власників. Він додав, що нове керівництво та громада не дозволить повернення колишніх господарів і працюватиме на благо берегівчан, спортсменів. Зазначив також, що за 3 місяці їхня команда внесла 270 тис. грн. податків, виплатила із заборгованих зарплат вже 300 тис. грн.

Реклама

В останню чергу було розглянуто проекти рішень про передачу коштів на здійснення видатків по наданню послуг з охорони здоров’я та внесення змін до рішення «Про міський бюджет на 2014 рік» Таким чином видатки передано Берегівській райраді. Окрім цього, очільниця фінуправління Ольга Андришин повідомила про виділення Закарпатською облрадою 200 тис.грн на ремонт ДНЗ № 16, 40 тис. піде на очищення каналу Верке та 99 тис. – на оздоровлення дітей. Також для допомоги переселенцям із зони АТО та анексованого Криму було внесено зміни у програму «Турбота».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно