Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Художники Закарпаття збиратимуть гроші військовим, продаючи власні картини

Художники Закарпаття збиратимуть гроші військовим, продаючи власні картини

Художники Закарпаття збиратимуть гроші військовим, продаючи власні картини
"Закарпатські митці підтримали наш волонтерський рух і порив. Вони допомагають, як можуть, своїм мистецтвом. На гроші з продажу картин будуть закуплені необхідні прилади і речі для військових", – так...

"Закарпатські митці підтримали наш волонтерський рух і порив. Вони допомагають, як можуть, своїм мистецтвом. На гроші з продажу картин будуть закуплені необхідні прилади і речі для військових", – так написала у групі "Підтримаймо армію України (Закарпаття)", що розташована у соціальній мережі Фейсбук, одна з ініціаторок акції, волонтерка Галина Ярцева. Вона зазначає, що до акції можуть долучитися усі митці, які бажають допомогти закарпатським військовослужбовцям, котрі зараз перебувають у зоні проведення антитерористичної операції.

ВІДЕО ДНЯ

За словами волонтерки, ідея залучити художників та інших творчих особистостей Закарпаття виникла тоді, коли волонтери усвідомили, що потреби наших хлопців на Сході вимагають більших фінансових вливань. Тим паче, що часу на збори – не так вже й багато, адже військовослужбовці щодня перебувають у ситуаціях, коли вчасно доставлений бінокль, прилад нічного бачення чи бронежилет може врятувати комусь життя. І заради цього варто згуртуватися тим, хто зараз перебуває далеко від небезпеки, тобто нам, закарпатцям. Ідею радо сприйняли і підтримали митці, зокрема активну участь у підготовці проекту взяли художниця Одарка Долгош та мистецтвознавець Оксана Гаврош.

"Дякую Юрію Топчієву за розробку інтернет-сторінки. Дякую мистецькому благодійному фонду імені Бокшая за офіційний, а Єві Мойшевич за податковий супровід. Дякую мистецтвознавцю Оксані Гаврош за грамотну логістику та підготовку матеріалів для сторінки. Дякую кожному нашому митцю, які допомагають військовим. Разом – сила!", – наголошує Галина Ярцева.

Реклама

Сторінку розпродажу картин закарпатських митців можна відвідати за адресою: http://ukrtoloka.com.ua/. Незабаром відбудеться експозиція цих картин у «Галереї Ілько», що в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно