Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зі Сходу України у солотвинську амбулаторію поселили 5 осіб

Зі Сходу України у солотвинську амбулаторію поселили 5 осіб
В державній адміністрації відбулось чергове засідання спеціально створеного районного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та...

В державній адміністрації відбулось чергове засідання спеціально створеного районного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів АТО.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє прес-служба Тячівської райдержадміністрації.

Пройшло засідання під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації, голови районного штабу Василя Дем’янчука, за участі інших керівників структурних підрозділів державної адміністрації, установ та організацій району.

Реклама

В рамках наради присутні обговорили механізм поселення громадян у навчальних, оздоровчих закладах району. Проте такий варіант наразі залишається запасним. Найперше сили спрямовані на розміщення переселенців у приватний сектор.

Вчора надійшла інформація від голови Солотвинської селищної ради про поселення 5 осіб із зони АТО до місцевої амбулаторії. Це 8-ма офіційно зареєстрована на території району сім’я, що прибула зі Сходу. Але є й інші переселенці, які проживають у родичів.

Реклама

Василь Дем’янчук зауважив присутнім, що хоч централізованого переселення великої кількості осіб зі Сходу поки що немає, та район повинен бути готовим прийняти беззахисних людей у будь-який час. Тому всі мають працювати активно, організовано, співпрацювати з керівниками місцевих рад та громадою, яка також готова допомогти. За потреби до підтримки буде залучено і релігійні конфесії та благодійні організації району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно