Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Іршавщині обговорювали питання підготовки району до опалювального періоду у непростий для України час

На Іршавщині обговорювали питання підготовки району до опалювального періоду у непростий для України час

На Іршавщині обговорювали питання підготовки району до опалювального періоду у непростий для України час
У вівторок, 8 липня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Івана Мошколи проведено нараду з питань підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону на період 2014-2015...

У вівторок, 8 липня, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Івана Мошколи проведено нараду з питань підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону на період 2014-2015 років.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє сайт Іршавської РДА.

Участь у роботі наради прийняли начальник управління освіти, молоді і спорту РДА Єлизавета Яцканич, начальник відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Еміль Мартин та головний спеціаліст цього відділу Володимир Карабиньош, начальник господарської групи управління освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Михайло Крайняй.

Реклама

Присутні обговорили актуальні питання по підготовці до опалювального сезону 2014/2015 років. Окрім визначених завдань з підготовки окреслено пріоритетні об’єкти, які потребують першочергових заходів для відповідного функціонування котелень загальноосвітніх шкіл, поточних ремонтів систем опалення. Крім того, проведено аналіз лімітів природного газу в освітніх закладах району.

Особливу увагу Іван Іванович звернув на рішення засідання Антикорупційного енергетичного штабу під головуванням Віце-прем’єра України – міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства. Зокрема, необхідно опрацювати питання підготовки оперативного плану технічних заходів щодо заміщення споживання природного газу суб’єктами господарювання соціальної галузі та вжити заходи щодо невідкладного складання графіків переведення закладів бюджетної сфери на резервні види опалення у розрізі населених пунктів району.

Реклама

Зараз триває активна робота щодо пошуку можливостей для максимального зменшення споживання газу та можливість переведення бюджетних закладів на резервні види опалення.

У рамках підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014 - 2015 років та з метою економії коштів аналізують тарифи на житлово-комунальні послуги та приводять їх до економічно обґрунтованого рівня.

Заступник голови райдержадміністрації зазначив, що роботи в цьому напрямі чимало. Однак, буде зроблено все аби підготувати район до зими.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно