Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Влада обіцялась допомогти постраждалим від негоди жителям Рахівщини

Влада обіцялась допомогти постраждалим від негоди жителям Рахівщини

Влада обіцялась допомогти постраждалим від негоди жителям Рахівщини
Як уже повідомлялось, 6 липня, в селищі Ясіня по вулицях Київська та І. Франка та в селі Чорна Тиса, внаслідок сильних локальних злив були підтоплені 17 дворогосподарств та 14...

Як уже повідомлялось, 6 липня, в селищі Ясіня по вулицях Київська та І. Франка та в селі Чорна Тиса, внаслідок сильних локальних злив були підтоплені 17 дворогосподарств та 14 будівель.

ВІДЕО ДНЯ

Представники районної державної адміністрації, які беруть участь у спільній комісії органів місцевого самоврядування на чолі з головою РДА 7 липня провели обхід дворогосподарств у с. Чорна Тиса. За попередніми результатами обстеження постраждали близько 35 об’єктів.

Про це інформує сайт Рахівської РДА.

Реклама

У селищі Ясіня обійшлось без шквального вітру, проте частина будинків, господарських споруд із прилеглими дворами були підтоплені. Внаслідок розливу місцевого потічка по вул. Київській та І.Франка підтоплено близько 27 будинків та дворогосподарств, наноси гравію та намулу подекуди сягають 30 см.

За ініціативою та зверненням голови Рахівської РДА Ірини Вербіцької до ДП „Ясінянське лісомисливське господарство” будуть проведені роботи з поглиблення та регуляції русла потічка. Також лісгоспом буде надано допомогу громадянам у розчищенні їх дворів від нанесеного гравію.

Реклама

За результатами проведених обстежень дворогосподарств, найближчим часом буде проведено чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації, на якому розглянуть питання виплати компенсацій постраждалим внаслідок негоди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно