Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Цими вихідними правоохоронці Хустщини мали чимало роботи

Цими вихідними правоохоронці Хустщини мали чимало роботи
Нещасний випадок на р. Тиса та дорожньо-транспортні пригоди у яких травмувались мотоциклісти. Каретою швидкої допомоги з річки Тиса в алкогольному стані, було доставлено 26-річного жителя...

Нещасний випадок на р. Тиса та дорожньо-транспортні пригоди у яких травмувались мотоциклісти.

ВІДЕО ДНЯ

Каретою швидкої допомоги з річки Тиса в алкогольному стані, було доставлено 26-річного жителя Хустщини, який мало не втопився у річці. На місці події правоохоронці встановили, що молодий чоловік купаючись у Тисі з необережності захлинувся водою. Медики приклали всіх зусиль, щоб врятувати молоду людину. Наразі чоловік лежить в лікарні, життю та здоров’ю немає.

За добу на Хустщині правоохоронцями було зареєстровано шість дорожньо-транспортних пригоди, у двох з яких доставлено травмованих мотоциклістів. Аварійну добу відкрив 23-річний житель Хуста. Не впоравшись з керуванням хлопець допустив наїзд на електроопору. Юнак знаходиься під пильним оком лікарів. Через деякий час медики рятували іншого 25-річного жителя Хустщини, який у стані алкогольного сп’яніння не впоравшись з керуванням разом із своєю пасажиркою з’їхав в кювет. Наразі пасажирка та власник скутера з численними травмами знаходяться на лікуванні. А також у районі сталися й інший ряд дорожньо-транспортних пригод, у яких, на щастя, тільки були пошкоджені автомобілі, а водії залишилися живими та неушкодженими.

Реклама

Начальник Хустсього міськвідділу міліції Василь Турдай каже, що після перевірок винних буде притягнуто як до кримінальної так, і до адміністративної відповідальностей, а самих водіїв просить бути обережними за кермом.

Агнеса Куртяк, Хустський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно