Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Держфінінспекція в Закарпатській області усунула порушень майже на 10 мільйонів гривень

Держфінінспекція в Закарпатській області усунула порушень майже на 10 мільйонів гривень

Держфінінспекція в Закарпатській області усунула порушень майже на 10 мільйонів гривень
Загалом упродовж шести місяців поточного року Держфінінспекція в Закарпатській області усунула порушень майже на 10 млн грн. Фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області впродовж першого...

Загалом упродовж шести місяців поточного року Держфінінспекція в Закарпатській області усунула порушень майже на 10 млн грн.

ВІДЕО ДНЯ

Фахівці Держфінінспекції в Закарпатській області впродовж першого півріччя 2014 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму майже 10 млн грн. Зокрема, відшкодовано і поновлено незаконних витрат і недостач на 5,6 млн грн., а до бюджетів та на рахунки бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло понад 4,2 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 68 управлінських рішень.

Реклама

До підприємств і установ, які порушили бюджетну дисципліну, застосовано 57 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій із бюджетними коштами, призупинення, а також зменшення бюджетних асигнувань. Правоохоронним органам спрямовано 42 матеріали ревізій і комісійних перевірок.

До суду подано 16 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових ресурсів на суму 12,2 млн грн. Подання ще 18 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури та установами.

Реклама

За допущені порушення 297 посадових осіб притягнуто до адміністративної, а 86 – до дисциплінарної і матеріальної відповідальності. Ще 5 осіб звільнено із займаних посад.

Прес-служба Держфінінспекції в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно