Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чергова партія допомоги військовим у зоні АТО із Закарпаття вже готова до відправки

Чергова партія допомоги військовим у зоні АТО із Закарпаття вже готова до відправки

Чергова партія допомоги військовим у зоні АТО із Закарпаття вже готова до відправки
Закарпатці активно підтримують військовослужбовців силових структур, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. За останні місяці до волонтерського руху долучається усе більше...

Закарпатці активно підтримують військовослужбовців силових структур, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. За останні місяці до волонтерського руху долучається усе більше мешканців області, які не бажають латентно спостерігати за тим, що відбувається на Донбасі, і використовують будь-які можливості, аби підтримати захисників Батьківщини.

ВІДЕО ДНЯ

Уже пройшло декілька акцій зі збору необхідного воякам матеріально-технічного забезпечення. Під час яких було зібрано сотні кілограмів продуктів, медикаменти, білизну і речі першої необхідності.

Зокрема, на базі одного з окремих батальйонів 128 окремої гірсько-піхотної бригади оперативного командування «Північ» відбувся завершальний етап акції, ініційованої ужгородками Властою та Людмилою. Волонтерки впродовж минулого тижня збирали кошти на допомогу військовим і на зібрану суму закупили необхідні продукти, туалетні приладдя та ліки військовослужбовцям-землякам, які беруть участь в АТО.

Реклама

Як розповів представник військової частини, до розподілу й пакування у коробки допомоги долучився не лише особовий склад, а також родини військовослужбовців.

– Активну участь у цій роботі взяли родини тих військовослужбовців, які зараз виконують бойові завдання в межах АТО на сході країни, – зазначив він.

Реклама

Варто зазначити, що ліки, які були закуплені, пройшли перевірку на придатність та посортовані безпосередньо санінструктором військової частини, повідомив підполковник Віталій Іванов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно