Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Колишній піонерський табір переобладнали у сучасний дитячий садок

Колишній піонерський табір переобладнали у сучасний дитячий садок

Колишній піонерський табір переобладнали у сучасний дитячий садок
Ініціативу реалізували у рамках проекту «Діти – наше майбутнє: нова хвиля у дошкільній освіті Карпатського регіону». Фінансування проекту забезпечив Європейський Союз в рамках Програми...

Ініціативу реалізували у рамках проекту «Діти – наше майбутнє: нова хвиля у дошкільній освіті Карпатського регіону».

ВІДЕО ДНЯ

Фінансування проекту забезпечив Європейський Союз в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства і Партнерства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013 рр., Рахівської районної ради та адміністрації, Великобичківської селищної ради, а також співвиконавців проекту і місцевих підприємців – ТОВ «ВГСМ».

Офіційне відкриття садочку пройшло минулої п'ятниці, 27 червня. Загальний кошторис робіт склав 1,7 млн. грн. На ці кошти протягом 2012-2014 рокців було проведено ремонтні роботи, закуплено меблі, інвентар та обладнання.

Реклама

Новий дитячий садок №5 з особливою назвою «Зірочка» розрахований на 50 дітей. Перша різновікова група для дітей від 4 до 6 років почне працювати вже з 1-го липня 2014 року (35 дітей), а друга – для трирічних малят (15 дітей) запрацює 1-го серпня 2014 року.

Урочистості з нагоди відкриття садочку пройшли у вигляді конкурсів та розваг насамперед для дітей, які навчатимуться у дошкільному закладі. Спеціально під відкриття було підготовлено програму спільно із новоствореним колективом ДНЗ № 5 «Зірочка», дітками дошкільного закладу «Журавлик» з міста Ужгород. Участь у святкуванні також взяли керівники та вихователі інших дошкільних навчальних закладів з сел. В.Бичків (ДНЗ №1, 3 і 4 ) та м. Ужгород (ДНЗ №21 «Ластовічка», ДНЗ №42 «Джерельце»).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно