Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Непроханий гість ледь не задушив господарку помешкання

Непроханий гість ледь не задушив господарку помешкання
Скільки людей, опинившись на лаві підсудних, хапалися за голову та розкаювалися у своїх проступках. Здавалося б, цього могло й не трапитися, якби тримали себе в руках і контролювали емоції. А...

Скільки людей, опинившись на лаві підсудних, хапалися за голову та розкаювалися у своїх проступках. Здавалося б, цього могло й не трапитися, якби тримали себе в руках і контролювали емоції. А причиною проблеми, як часто буває, ставав «зелений змій». Зайвим прикладом цього може бути історія, яка мала місце на Рахівщині.

ВІДЕО ДНЯ

37-річний Василь із Рахова з дружиною розлучився. Одного дня познайомився з Оленою (ім’я змінено), яка проживає в одному із сіл району. Ця жіночка, приїхавши в райцентр, запросила Василя погостювати до себе додому. Така пропозиція кавалерові сподобалася, і обоє за невеликий час поїхали в село. Цілий день чоловік та його пасія відпочивали в місцевому кафе. Крім закуски, замовили собі й спиртні напої. Несподівано Олена побачила в цьому закладі свого зятя. Тихцем показавши на нього, жінка поскаржилася приятелю: мовляв, він її не шанує, може нізащо образити. За розмовами про повсякденне буття час пролетів непомітно, і Олена з кавалером повернулася до себе додому. Там, у двоповерховому будинку, їм, здається, не дуже були раді. В коридор вийшла тітка Галина (ім’я змінено) і зробила Василеві зауваження, що він дуже голосно розмовляє. Мовляв, уже пізно, господарі хочуть відпочивати.

Різке зауваження явно не сподобалося гостеві і він, накинувшись на жінку, почав її душити. Відтак схопив Галину за волосся й потягнув у кімнату. Там, штовхнувши на землю, став гамселити свою жертву руками та ногами по голові, тілу. У цей час вийшла господиня, яка почала заспокоювати Василя. Скориставшись моментом, Галина підхопилася на ноги і швидко втекла на перший поверх, де попросила зятя Олени Віктора (ім’я змінено) захистити її від п’яного бузувіра.

Реклама

Піднявшись наверх, той за мить зчепився з Василем у сутичці. На щастя, чоловіків вчасно розвели в різні боки… Після цього випадку Галина звернулася в міліцію із заявою, розповівши, як її люто відлупцював п’яний гість. За цим фактом правоохоронці порушили кримінальне провадження. Василь одразу зізнався у скоєному злодіянні, розкаявся. Після завершення досудового слідства справу передали до суду. Там винуватець також розкаювався, просив суворо не карати.

Правосуддя уважно вислухало всі сторони процесу й винесло такий вирок: Василя засудили на три роки позбавлення волі, однак на підставі ст. 75 Кримінального кодексу України звільнили від покарання й дали умовний термін, якщо протягом двох років він не вчинить новий злочин. Ухвалою Закарпатського апеляційного суду вирок залишено без змін.

Реклама

Іван Ладжун

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно