Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Берегові чоловік намагався підірвати завод, вдома у зловмисника виявили масу фашистської символіки та арсенал зброї (ФОТО)

У Берегові чоловік намагався підірвати завод, вдома у зловмисника виявили масу фашистської символіки та арсенал зброї (ФОТО)

У Берегові чоловік намагався підірвати завод, вдома у зловмисника виявили масу фашистської символіки та арсенал зброї (ФОТО)
Схоже, Закарпаття знову із сенсацією прозвучить на всю Україну – у Берегові затримали чоловіка, вдома в якого виявили не тільки безліч зброї, а й масу фашистської атрибутики. Близько 12 години...
ВІДЕО ДНЯ

Схоже, Закарпаття знову із сенсацією прозвучить на всю Україну – у Берегові затримали чоловіка, вдома в якого виявили не тільки безліч зброї, а й масу фашистської атрибутики.

Близько 12 години до чергової частини Берегівського райвідділу міліції звернувся начальник охорони заводу «Котнар» і повідомив, що біля прохідної підприємства невідомий погрожує предметом, схожим на гранату.

Реклама

На місце одразу виїхали працівники карного розшуку Берегівської міліції під керівництвом начальника райвідділу Миколи Куриці. Там затримали 34-річного раніше неодноразово судимого мешканця Берегова на ім’я Євген, який вже кілька разів потрапляв на око правоохоронцям. У Євгена вилучили гранату типу Ф-1 та два ножі.

Міліція, проводячи оперативно-розшукові дії, також припускає, що чоловік може бути причетним до підпалу тераси кафе «Сімбол» 27 червня біля 03 години ночі.

Реклама

Правоохоронці провели також огляд помешкання Євгена, де виявили та вилучили арсенал зброї різного типу, а саме: 48 кинджалів-ножів, 2 кастети, 1 револьвер-пістолет (флобер, пневматичний пістолет типу «Макарова»), 2 пакети з речовинами, схожими на коноплю, 7 пристроїв для випалювання наркотичних засобів, та одноразовий шприц із залишками невідомої речовини.

Крім того, як видно на фото, вдома у Євгена знайшли чимало фашистської атрибутики. На руці у чоловіка наколка за назвою книги Гітлера «Майн кампф».

Речник УМВС у Закарпатській області Олег Подебрій підтвердив інформацію і повідомив, що вилучені предмети передали на експертизу наукового-дослідного експертно-криміналістичного центру при управлінні, факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину частини 4 ст.296 ККУ. Євгена затримали.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно