Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шукачі металобрухту знищили цілу огорожу

Шукачі металобрухту знищили цілу огорожу
Таку невтішну картину нині можна побачити на вулиці Анкудінова в Ужгороді біля будинку №29 (ближче до Радванського мосту). Огорожа посипалася не від старості, а від… рук шукачів металобрухту. Самі...

Таку невтішну картину нині можна побачити на вулиці Анкудінова в Ужгороді біля будинку №29 (ближче до Радванського мосту). Огорожа посипалася не від старості, а від… рук шукачів металобрухту. Самі мешканці кажуть, що хоч і зроблена не один десяток років тому, але прослужила б ще довго (камінь залитий бетоном).

ВІДЕО ДНЯ

А сусідній будинок під №31 вже кілька років - без великих кованих воріт, які складалися із двох секторів. Кілька років тому вночі вкрали один сектор, а потім зник й інший. Дивне зникнення, бо важили не один десяток кг, до всього - на цій вулиці цілодобовий рух авто, бо веде вона в центр міста і до залізничного вокзалу. Тоді мешканці зверталися в міліцію, але жодних результатів.

Нинішня картина – справа рук тих же шукачів металобрухту. Будуть «орудувати» поки не знищать все. У цій ситуації дивують два факти: певна байдужість мешканців (невже не чути, як вночі під вашими вікнами "довбають" огорожу?!). Інше – байдужість працівників пунктів прийому металобрухту. Невже так важко зателефонувати в міліцію, коли до вас приносять ті ж раритетні ковані ворота чи викрадені люки?. Ми ж мешканці цього міста і саме від нас залежить, в якому місті нам жити!

Реклама

Оксана Штефаньо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно