Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Ужгородщині розпочалися змагання зі спортивного туризму "ЄвроКарпати"

На Ужгородщині розпочалися змагання зі спортивного туризму "ЄвроКарпати"

На Ужгородщині розпочалися змагання зі спортивного туризму "ЄвроКарпати"
Цього року відкритий чемпіонат Закарпатської області „ЄвроКарпати” отримали статус Кубку України, що значно підвищило до них інтерес та розширило географію учасників. Так, у змаганнях беруть участь...

Цього року відкритий чемпіонат Закарпатської області „ЄвроКарпати” отримали статус Кубку України, що значно підвищило до них інтерес та розширило географію учасників. Так, у змаганнях беруть участь команди Донецької, Полтавської, Львівської, Волинської, Чернігівської, Херсонської, Тернопільської, Київської областей, Києва, Українського державного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді. Закарпатську область представляють команди Іршавської та Хустської районних станцій юних туристів, Закарпатського центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді, Ужгорода, Ужгородського, Тячівського, Берегівського районів. Загалом у цьогорічних змаганнях зголосилось прийняти участь понад 250 учасників.

ВІДЕО ДНЯ

Участь в урочистому відкритті заходу взяли заступник директора департаменту - начальник управління інфраструктури, транспорту та туризму ОДА Едуард Маляр, заступник голови Ужгородської РДА Іван Берец, директор департаменту освіти та науки ОДА Маріанна Кляп, директор обласного центру туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді Володимир Чепа.

«Статус змагань цього року підвищився – нині він проходить на всеукраїнському рівні. Радий бачити тут команди і зі Сходу України, зокрема з Донецької області. Хочу побажати командам успіхів у нелегких змаганнях, також побажати доброго відпочинку на Закарпатті», - звернувся до учасників змагань Едуард Маляр.

Реклама

Змагання проходитимуть на технічних дистанціях 2 – 4 класів та включатимуть змагання на дистанціях „Крос-похід”, „Смуга перешкод” (командна та особиста). Технічні дистанції юніорів відповідають по своєму класу рівню чемпіонату України зі спортивного туризму серед юніорів. Переможці цьогорічних змагань мають можливість виконати норматив на спортивне звання кандидата у майстри спорту зі спортивного туризму, – зазначає Департамент ЖКГ, будівництва та інфраструктури ОДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно