Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Закарпатгаз" виявив порушення правил користування газовими та опалювальними приладами в 90 тисячах осель

"Закарпатгаз" виявив порушення правил користування газовими та опалювальними приладами в 90 тисячах осель

"Закарпатгаз" виявив порушення правил користування газовими та опалювальними приладами в 90 тисячах осель
Під час проведення планово-технічного огляду (ПТО), працівники підприємства за 5 місяців 2014 р. виявили порушення користування газовими та опалювальними приладами в 90 тисячах осель і відключили ...

Під час проведення планово-технічного огляду (ПТО), працівники підприємства за 5 місяців 2014 р. виявили порушення користування газовими та опалювальними приладами в 90 тисячах осель і відключили 766 споживачів.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники підприємствав рамках ПТО обстежили на щільність внутрішньобудинкові газопроводи, газові та опалювальні прилади (за допомогою мильної емульсії або приладовим методом), за необхідності ліквідували виявлені витоки газу.

Роботи з ПТО внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, які проводяться ПАТ «Закарпатгаз», дозволяютьне тільки виявити порушення, але й запобігти виникненню аварійних ситуацій.

Реклама

Як підтвердили результати ПТО, більшу частину порушень складає самовільне встановлення опалювальних газових приладів, відсутність тяги у димових та вентиляційних каналах, відсутність кватирки у приміщеннях, де встановлено опалювальне обладнання. «Основною проблемою у забезпеченні безпеки експлуатації газового обладнання є самовільне встановлення у квартирах чи приватних будинках опалювального газового обладнання та установка витяжної вентиляції штучного спонукання, в результаті чого виникає ефект зворотної тяги, що може призвети до отруєння чадним газом мешканців житла» - зазначає головний інженер Андрій Горват.

Фахівці ПАТ «Закарпатгаз» наголошують на дотриманні споживачами «Правил безпеки систем газопостачання», що дозволяє газовій мережі функціонувати безаварійно та безперебійно. З цією метою, працівники ПАТ «Закарпатгаз» проводять населенню інструктажі безпечного користування газом в побуті з наданням Пам’ятки з експлуатації димових та вентиляційних каналів житлових будинків. На сьогодні такий інструктаж вже пройшло понад 79 тис. осіб.

Реклама

Довідка: Основними видами діяльності ПАТ «Закарпатгаз» є транспортування та постачання природного газу. ПАТ «Закарпатгаз» експлуатує 7,2 тис. км. газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 640 млн. куб. м природного газу.

Клієнтами компанії є 266 тисяч сімей Закарпатської області та 6,8 тисяч підприємств промисловості, установ і організацій. У числі найбільших підприємств-клієнтів ПАТ «Закарпатгаз» такі підприємства, як ТзОВ «Русинія», ТОВ «Інтерфіл», ТОВ «Ядзакі Україна», ОП «Ужгородський коньячний завод» та інші.

ПАТ «Закарпатгаз» є одним з найбільших роботодавців Закарпатської області. На сьогоднішній день на підприємстві працює понад 1,4 тисяч чоловік. Товариство входить до десятки найбільших платників податків області, щорічні відрахування до бюджетів всіх рівнів складають понад 80 млн. грн.

Реклама

Прес-служба ПАТ "Закарпатгаз"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно