Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чоловіка, що напавши на жінку вкрав від неї суму, Мукачівський міськрайонний суд засудив до 4 років позбавлення волі

Чоловіка, що напавши на жінку вкрав від неї суму, Мукачівський міськрайонний суд засудив до 4 років позбавлення волі

Чоловіка, що напавши на жінку вкрав від неї суму, Мукачівський міськрайонний суд засудив до 4 років позбавлення волі
За грабіж поєднаний з насильством Мукачівський міськрайонний суд засудив мукачівця до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки. Наприкінці березня цього року засоби...

За грабіж поєднаний з насильством Мукачівський міськрайонний суд засудив мукачівця до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки.

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці березня цього року засоби масової інформації повідомляли, що небайдужі громадяни «на гарячому» затримали грабіжника, який штовхнувши на землю жінку, вирвав від неї сумку, в якій були гроші підприємства у сумі більше 11 тисяч гривень. Одразу слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокуратури м.Мукачева було відкрито кримінальне провадження щодо 27-річного грабіжника за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж поєднаний з насильством».

Нагадаємо, ввечері, близько 17.00 год, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення від 63-річної жінки, яка працює касиром на одному з підприємств міста. Схвильована мукачівка пояснила, що на неї напав невідомий, вихватив з її рук сумку і намагався втекти. Проте допомогли небайдужі громадяни, які затримали правопорушника до приїзду працівників міліції

Реклама

Затриманого чоловіка, оперативники Мукачівського міськвідділу впізнали відразу. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Проте йому вдавалось до цього випадку уникати кримінальної відповідальності. Зараз, ситуація не повторилась.

В судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину.

Реклама

Вироком Мукачівського міськрайонного суду молодого хлопця за вчинення кримінального правопорушення – грабежу поєднаного з насильством, засуджено до 4 років позбавлення волі з призначенням випробувального терміну – 2 роки.

Михайло Галай, старший прокурор прокуратури м. Мукачева

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно