Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Іршаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів та жертв Великої Вітчизняної війни

В Іршаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів та жертв Великої Вітчизняної війни

В Іршаві вшанували пам’ять воїнів-визволителів та жертв Великої Вітчизняної війни
Вчора, 20 червня, в Іршаві біля пам’ятника воїнам-визволителям відбулося вшанування Дня скорботи і пам’яті жертв війни та Дня початку Великої Вітчизняної війни. У знак пам'яті про загиблих у роки...

Вчора, 20 червня, в Іршаві біля пам’ятника воїнам-визволителям відбулося вшанування Дня скорботи і пам’яті жертв війни та Дня початку Великої Вітчизняної війни. У знак пам'яті про загиблих у роки Великої Вітчизняної війни учасники мітингу поклали квіти до пам’ятника та запалили лампадки, свічки.

ВІДЕО ДНЯ

Участь у заході прийняли голова Товариства добровольців Закарпаття - учасників війни Василь Рацин, голова районної організації ветеранів України Денис Білинець, керівник апарату райдержадміністрації Олег Козенюк, міський голова Степан Бобик, голова Української спілки ветеранів Афганістану Іван Митровцій та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації: управління освіти, молоді і спорту, управління соціального захисту, відділу культури і туризму, відділу охорони здоров’я; державної податкової інспекції та громадськість.

Настоятель православного Петро-Павлівського храму отець Василій (Ігнат) відслужив екуменічну панахиду за померлими.

Реклама

Голова Товариства добровольців Закарпаття - учасників війни Василь Рацин поділився своїми спогадами про воєнні часи. Він також, зазначив, що найбільше для нашої держави сьогодні потрібно мирне врегулювання воєнних питань. Боляче нині ветеранам дивитися на невинні жертви, які за собою несе війна. Адже, саме вони боролися за нашу свободу та мир.

Нагадаємо, що 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася найжахливіша війна в історії нашого народу — Велика Вітчизняна, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника. Відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року з метою всенародного вшанування пам’яті українців, загиблих під час Великої Вітчизняної війни 1941–1945 років, їх подвигу та жертовності щороку в нашій державі відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Реклама

Іршавська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно