Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські дільничні інспектори міліції відзначають своє професійне свято

Закарпатські дільничні інспектори міліції відзначають своє професійне свято

Закарпатські дільничні інспектори міліції відзначають своє професійне свято
Кажуть, що міліція починається з дільничного. Адже люди в першу чергу звертаються саме до нього, як до представника влади. За родом своєї діяльності дільничний знаходиться найближче до людей та добре...

Кажуть, що міліція починається з дільничного. Адже люди в першу чергу звертаються саме до нього, як до представника влади. За родом своєї діяльності дільничний знаходиться найближче до людей та добре володіє важливою інформацією про особливості довіреної дільниці.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні дільничний - головна фігура в структурі міліції громадської безпеки, завжди готовий захистити добро і покарати зло.

Роль та значення роботи дільничих інспекторів у справі охорони порядку та попередження його порушень переоцінити важко. Професійність, відповідальність, комунікабельність, яка притаманна людям цієї нелегкої професії, допомагають ефективно забезпечувати стабільність у підтримці правопорядку, сприяють попередженню та розкриттю злочинів.

Реклама

На сьогодні в Берегівському райвідділі працюють 26 дільничних інспекторів та 6 помічників. Служба дільничних є однією з найчисленніших в Україні. Очолює «шерифів» майор міліції Стефан Кантор, а куратором служби являється заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки райвідділу підполковник Елемир Сіладі. Як повідомив заступник начальника сектору дільничних інспекторів майор міліції Василь Боднар – протягом поточного періоду, службою було розглянуто 1034 заяви та повідомлення про злочини і події. За 5 місяців 2014 року Берегівські дільничні інспектора міліції встановили 39 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення і яким оголошено про підозру. Також співробітниками сектору складено 52 протоколів про порушення адміністративного законодавства з боку громадян.

Основне завдання дільничних інспекторів міліції - це попередження скоєння правопорушень та злочинів на дільниці обслуговування. Однак, на практиці спектр питань, що ними вирішується досить масштабний – це участь у розкритті злочинів, скоєних на адміністративних дільницях, розгляд звернень громадян, охорона громадського порядку і таке інше. Отже, напрямів вистачає, а це вимагає і поглиблення професійних знань, і опанування нових форм та методів роботи. Так, адже дільничний інспектор міліції обслуговує населені пункти, входить у кожну сім’ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх, намагається допомогти. І з того, як він це робить, люди здебільшого судять про роботу міліції в цілому.

Реклама

Користуючись нагодою, виконувач обов’язків начальника Берегівського районного відділу підполковник міліції Микола Куриця звернувся до своїх колег:

Шановні дільничні інспектори міліції! Вітаю Вас з професійним святом, бажаю Вам міцного здоров’я, особистого щастя, благополуччя, достатку та злагоди у ваших родинах, духовного піднесення на довгі роки та успіхів у роботі. Нехай професійне свято додасть вам натхнення та невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності на благо нашої держави. І нехай ваша мужня і самовіддана праця знаходить щиру вдячність і довіру в серцях громадян.

Адальберт Фозекош, Берегівський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно