Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • До Мукачева завітала делегація з німецького міста Кайзерслаутерн

До Мукачева завітала делегація з німецького міста Кайзерслаутерн

До Мукачева завітала делегація з німецького міста Кайзерслаутерн
Сьогодні, 17 червня 2014 року, відбулася зустріч керівництва виконавчого комітету Мукачівської міської ради з делегацією товариства Україна - Пфальц з німецького міста Кайзерслаутерн, що знаходиться...

Сьогодні, 17 червня 2014 року, відбулася зустріч керівництва виконавчого комітету Мукачівської міської ради з делегацією товариства Україна - Пфальц з німецького міста Кайзерслаутерн, що знаходиться на південному заході землі Рейнланд Пфальц.

ВІДЕО ДНЯ

Перший заступник міського голови Ернест Нусер, вітаючи керівника делегації Рудольфа Йоба та осіб, які його супроводжують, висловив їм щиру вдячність за багаторічну співпрацю в гуманітарній та соціальній сфері. “Більш як двадцятирічна праця зближує Мукачево, Закарпаття та інші регіони України з своїми побратимами у Німеччині, прискорює євроінтеграційні процеси нашої країни, - підкреслив Ернест Нусер.

Про позитивні приклади співпраці між Товариством Україна-Пфальц та мукачівцями в освіті, медицині, культурі розповіла присутнім керівник Мукачіського міського національно-культурного товариства німців “Паланок” Магдалина Гудак.

Реклама

Голова Товариства Україна-Пфальц Рудоль Йоб поділився своїми думками про результати багаторічної співпраці з мукачівцями, а також тими можливостями, які сьогодні існують для того, щоб співпраця між Мукачевом та Закарпатською областю була ще інтенсивнішою та ефективнішою, охоплювала широкі кола громадськості.

Ернест Нусер, а також присутні на зустрічі заступник міського голови Олександр Галай та Михайло Лабош відповіли на чисельні запитання наших гостей: і щодо соціально-економічного стану міста, і впливу на повсякденне життя мукачівців подій у південно-східних регіонах України, про реформи, які відбуваються в країні та місті, плани на майбутнє.

Реклама

Зустріч та широке коло питань, які були обговорені під час її проведення вселяють надію на подальшу плідну співпрацю між громадськими об'єднаннями, органами влади та мешканцями України та Німеччини.

Відділ з питань внутрішньої політики Мукачівського міськвиконкому

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно