Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатських прикордонників, які повернулися зі Сходу України, зустрічали як Героїв (ФОТО)

Закарпатських прикордонників, які повернулися зі Сходу України, зустрічали як Героїв (ФОТО)

Закарпатських прикордонників, які повернулися зі Сходу України, зустрічали як Героїв (ФОТО)
Як відомо, прикордонники західного регіону не залишились осторонь тієї напруженої обстановки, яка склалась на українсько-російському кордоні і вирушили на допомогу своїм побратимам. Зокрема,...
ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, прикордонники західного регіону не залишились осторонь тієї напруженої обстановки, яка склалась на українсько-російському кордоні і вирушили на допомогу своїм побратимам. Зокрема, більше 50 військовослужбовців Чопського прикордонного загону виконували свій конституційний обов’язок на кордоні з Російською Федерацією.

Ще на початку березня, після проведення відповідної підготовки до маршу, мотоманеврена група з півсотні бійців та 11 одиниць автотехніки від Чопського прикордонного загону вибули до кінологічного навчального центру (смт. Великі Мости, Львівська область) для злагодження дій та участі у навчаннях. А вже за тиждень, зведений загін «зелених кашкетів» західного кордону чисельністю понад 300 осіб, вирушив на схід, у Харківську область.

Реклама

Протягом трьох місяців бійці Чопського загону охороняли кордон у Харківській та Луганській областях, а протягом кількох останніх тижнів у складі прикордонних підрозділів Луганського загону відбивали напади озброєних бойовиків. Днями їх замінив інший зведений загін, який продовжив виконання завдань на кордоні з РФ. До його складу увійшли понад 60 військовослужбовців Чопського загону.

16 червня рідні, друзі, колеги, громада міста Чоп та активісти з гордістю і безмежною радістю зустріли наших товаришів, які одними з перших висунулися захищати східні рубежі нашої Батьківщини, не зрадили присягу українському народу та живими повернулись додому.

Реклама

Слава Україні!

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно